August Ibsen

august_800px

Projektleder

August Ibsen studerer antropologi på Københavns Universitet.

Jeg er naturligvis blevet ledt til Cepda af en stor interesse for det psykedeliske felt. Jeg er bl.a. engageret i at studere de antropologiske, historiske, politiske, og spirituelle dimensioner af psykedelika, og er drevet af en stor nysgerrighed og begejstring som psykedeliske substanser har åbnet for mig.

Balancen mellem en fordomsfri åbenhed og en velinformeret ansvarlighed, er central for min egen tilgang til det psykedeliske felt, og jeg tror på at af denne balance er nødvendig for at skabe bæredygtig transformation, hos individer og i samfundet.

Samtidig er jeg også dedikeret til at forstå de kulturelle og institutionelle strukturer som vi er indlejret i, og vil gerne bidrage til udbredelsen af en kritisk dannelse om den verden som psykedeliske praksisser (og livet generelt) er indlejret i.

Jeg studerer antropologi på Københavns Universitet, og er ved at færdiggøre min bacheloruddannelse. I den forbindelse er jeg så privilegeret at være blevet tildelt en praktikplads hos Cepda, der indebærer at jeg kommer til at ledsage udarbejdelsen af et magasin, som skabes og udgives vha. Cepdas platform.

Jeg ser det som en stor gave at få lov til at dykke længere ned i det psykedeliske landskab og den mangfoldige polyfoni af stemmer som har noget på hjerte, hvad angår psykedelisk dannelse.

Har du henvendelser eller feedback hvad angår magasinet, er du rigtig velkommen til at skrive til mig.