Dennis Vestergaard

Dennis Vestergaard

Titel: Psykolog, cand.psych.

Uddannelse: Psykologi, Aarhus Universitet

Kontakt:

dennis.spang.vestergaard@proton.me

psykologdsv.dk

Som psykolog, uddannet fra Aarhus Universitet i 2016, har jeg specialiseret mig i de forandringer i identitet og personlighed, der kan opstå gennem deltagelse i neo-shamanistiske Ayahuasca ceremonier.

Min egen rejse har været en proces, hvor jeg har lært at acceptere og omfavne skjulte følelser og fysiske fornemmelser, og at finde fred mellem mine videnskabelige og spirituelle sider. Mit arbejde med at integrere disse aspekter har hjulpet mig til bedre at forstå og helbrede personlige udfordringer, som stammer fra tidlige relationer.

Siden 2007 har drømmetydning og meditation været en fast del af mit liv og var afgørende for, at jeg begyndte at studere psykologi. Jeg har ledet psykedeliske sessioner for både enkeltpersoner og grupper, samt tilbudt efterfølgende terapi for at hjælpe med at integrere oplevelserne.

I mit arbejde med at integrere psykedeliske oplevelser ligger en central indsigt: der er forskel på at åbne op for det ubevidste og at integrere denne nye viden i hverdagen. Psykedelika kan afsløre skjulte minder, følelser, fysiske fornemmelser og indsigt i vores problemer.

Men det viser os ikke altid vejen til at løse disse problemer.

Min tilgang bygger på fire centrale principper:

  1. Jungiansk tankegang om at stræbe mod psykisk helhed, og at integrere det ubevidste i hverdagen, især gennem drømme.
  2. Buddhistiske perspektiver på livets lidelser og brugen af meditation.
  3. Acceptance and Commitment Therapy, der handler om at håndtere følelser og at tage værdibaserede handlinger.
  4. Naturterapi som en vej til at skabe forbindelse med verden omkring os.

Jeg er også engageret i at skabe bedre sociale og kulturelle rammer for integration af psykedeliske oplevelser gennem netværket hos Center for Psykedelisk Dannelse.

For mere information, besøg min hjemmeside: https://psykologdsv.dk/