Billet: Medlemskongres: “Sammen om psykedelika”

kr. 799

Denne billet giver dig adgang til Cepdas medlemskongres i Aarhus den 25. maj 2024.

OBS. Kongressen er kun for medlemmer af Cepda. Er du endnu ikke medlem, kan du blive det her.

14 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Interessen for psykedeliske substanser vokser – og det gør fællesskabet omkring dem også! I Center for Psykedelisk Dannelse er vi dybt taknemmelige for alle de medlemmer, som hver især er med til at fremme Cepdas vision og muliggøre organisationens fortsatte drift og udvikling for en socialt bevidst psykedelisk fremtid.

Tiden er nu kommet til at samles til vores årlige medlemskongres og fejre jer og det psykedeliske fællesskab. Kongressen finder sted den 25. maj i Det 3. Rum ved Frontløberne i Aarhus.

Under fanen ”Sammen om Psykedelika” ser vi frem til en dag, hvor både den psykedeliske forskning, udforskning og fællesskabet herom vil være i højsædet. Med et bredt program der blandt andet tæller oplæg og paneldialoger med førende eksperter, samtaler, sociale aktiviteter samt musikalske indslag, vil du få rig mulighed for at blive opdateret på både Cepda og nogle af de seneste udviklinger på det psykedeliske område og ikke mindst møde og udveksle perspektiver med andre medlemmer fra nær og fjern.

_____________________

Program:
09:00 – 09:30 – Dørene åbner
09:30 – 09:40 – Velkomst ved Cepda-stifter Kevin Mikkelsen
09:40 – 10:00 – Introduktion ved bordene
10:00 – 10:20 – “Cepda – året der gik og året der kommer” ved Kevin Mikkelsen
10:20 – 10:50 – “Hvad jeg lærte af at interviewe 13 forskellige mennesker, der havde fået psilocybin på Rigshospitalet” ved Marcus Kinch Riis-Vestergaard
10:50 – 11:20 – Pause
11:20 – 11:50 – “Hvordan kan det offentlige behandlingssystem tilpasses brugere af psykedelika?” ved Søren Holm
11:50 – 12:15 – Psykedelisk Quiz
12:15 – 13:00 – Frokost
13:00 – 14:00 – Paneldialog: “MDMA-assisteret terapi: Fra lovende forskning til klinisk implementering” moderereret af Marie-Louise Triksys og med deltagelse af Sabrina Brødsgaard Nielsen, Nina Stenhøj, Silas Andersen og Catharina Messell
14:00 – 14:15 – Pause
14:15 – 15:00 – “Music is your best friend till the end – and beyond” ved Catharina Messell
15:00 – 15:25 – Pause, kaffe og kage
15:25 – 16:40 – Open space – fælles samtale faciliteret af Benjamin Christensen og Marcus Kinch Riis-Vestergaard
16:40 – 17:00 – Afslutning på det officielle program
17:00 – ?? – Max hygge, musik og barstemning

________________

Lokation:

Det 3. rum, Jægergårdsgade 154C, 8000 Aarhus

Pris:

799 kr

Studerende og andre med begrænsede midler har mulighed for at købe billet til reduceret pris. Skriv til os for at høre nærmere herom på kontakt@psykedeliskdannelse.dk (begrænset antal)

(Vegansk) frokost, kaffe, frugt, kage og sodavand er inkluderet i billetprisen, og når det officielle program slutter, håber vi at du vil gå med os i gårdhaven, hvor der spilles livemusik, og baren vil være åben (forhåbentligt i lækkert forårsvejr!).

Ønsker du at blive til efterfølgende hygge i gårdhaven, kan du tilkøbe en mad- og drikkebillet til kun 150 kr. her (inklusiv aftensmad og fri drikkevarer): https://cepda.dk/vare/aftensmad-og-drikkevarer-til-medlemskongres/ 

________________

Vi glæder os til at se jer til dette ekstraordinært hyggelige arrangement, hvor vi alle får mulighed for at udvide vores viden om psykedelika, deltage i diskussionen herom og netværke med andre, der deler vores interesse for psykedeliske substanser og deres aftryk på verden.

Der vil løbende komme mere information om arrangementet her på siden.

Hvis du har forslag til dagsordenen, spørgsmål eller på den ene eller den anden måde kunne tænke dig at bidrage til arrangementet, skal du være meget velkommen til at kontakte os på kontakt@psykedeliskdannelse.dk

Ikke medlem af Cepda endnu? Det kan du hurtigt og nemt blive! På siden her kan du læse mere om vores forskellige typer af medlemskaber og vælge det, der passer dig:
https://forbundet.cepda.dk/