Bliv frivillig i Cepda

Mange tak for din interesse i at bidrage til Cepdas mission!

Som frivillig ved Cepda bliver du en del af et skabende, kreativt og engageret fællesskab og får muligheden for at møde nye venner og bekendte i det psykedeliske miljø. Vi vægter vores frivilliges tid højt og gør en dyd ud af at kultivere et inkluderende, ligeværdigt og oplevelsesorienteret fællesskab med medansvar og løbende feedback. Vi forventer derfor også et aktivt engagement fra vores frivillige, hvilket vi normalt normerer til 2-5 timer ugentligt.  

Vi søger folk som er passionerede omkring at bringe deres unikke færdigheder i spil i skabelsen og vedligeholdelsen af fællesskaber, samtaler og uddannelse relateret til psykedeliske substanser. Du finder fornøjelse, mening og inspiration i at dedikere en portion af din kostbare tid til et anerkendelsesværdigt formål. 

Du kan finde opslåede stillinger her. Ønsker du at bidrage på en anden måde end de opslåede stillinger, er du meget velkommen til at udfylde formularen nedenfor. 

Vi forventer at frivillige er medlem af Cepda. Grundet sparsom tid og mange ansøgninger, mødes vi ikke længere med potentielle frivillige der ikke er medlemmer. Vi opfordrer derfor til, at du melder dig ind, inden du sender en ansøgning afsted. 

Venligst udfyld nedenstående skema, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst kan bevæge os frem med samarbejdet.