Samarbejdspartnere

Her på siden kan du finde information om Cepdas officielle samarbejdspartnere. 

MIND Foundation er en ikke-kommerciel europæisk organisation som promoverer psykedelisk forskning, terapi og uddannelse.

MIND støtter og udfører psykedelisk forskning, bygger og mobiliserer fællesskaber i det psykedeliske felt, samt arrangerer konferencer, workshops, foredrag og seminarer for både professionelle og offentligheden generelt.

Du kan læse mere på MINDs hjemmeside

The Chacruna Institute for Psychedelic Plant Medicines arbejder for at udbrede akademisk viden om plantemedicin og psykedelika i lettilgængelige formater. 

Chacruna bygger bro mellem ‘traditionel ceremoniel  brug’ og kliniske og terapeutiske miljøer ved at bringe viden og perspektiver fra socialvidenskaberne til  sundhedsprofessionelle. 

Derudover faciliterer de samtaler om kontroversielle emner der simrer på sidelinjen mens psykedelika bliver mainstream. Læs mere på deres Chacrunas Hjemmeside.

The Association for Psychedelic Education & Culture (Psykedeelisen sivistyksen liitto) er en finsk ikke-kommerciel organisation. De arbejder for et ansvarligt forhold til psykedeliske substanser ved at arrangere begivenheder og rum for læring og dialog om brug, effekter, omstændigheder, kulturer, potentiale og risici forbundet med psykedeliske substanser. Læs mere her

Open Foundation blev grundlagt i 2007 og er den førende non-profit organisation dedikeret til at at avancere psykedelisk forskning og terapi i Holland og Europa.

Open Foundation skaber netværk for og uddanner professionelle, politiske beslutningstagere, og offentligheden gennem konferencer, kurser og medlemskabs-programmer, samtidig md at de promoverer grundig interdisciplinær forskning i psykedeliske stoffer. Læs mere her