Integrationsterapeuter

Har du haft en psykedelisk oplevelse, der har gjort indtryk på dig, og som du gerne vil arbejde videre med? Kan du mærke et behov for at komme i dybden med din psykedeliske oplevelse? Er du i tvivl om, hvordan du kan integrere indsigten fra din oplevelse på psykedelika i din hverdag?

Så er integrationsterapi måske en vej for dig. Her på siden kan du finde terapeuter, der kan assistere dig i processen. En integrationsterapeut udbyder ikke psykedelisk terapi, men har en skadesreducerende, ikke-dømmende attitude, og kan hjælpe til med at skabe positiv mening ud af en psykedelisk oplevelse.

I vores opslagsværk kan du læse mere om, hvad en integrationsterapeut er.  Integration er generelt en nyttig ting at engagere sig i, når det kommer til anvendelsen af psykedeliske substanser, og det kan sagtens indebære andet end at gå til en terapeut.

Her kan du finde mere inspiration til, hvad integration kan indebære.

Vil du gerne fremgå på denne liste? Opret en profil ved at følge dette link

På denne side fremgår danske integrationsterapeuter, som er professionelle medlemmer af Center for Psykedelisk Dannelse, og som har valgt at skrive sig op til listen.

For at komme på listen skal man desuden enten være certificeret psykoterapeut FaDP/MPF, psykolog, eller psykiater. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitet blandt de terapeuter, der fremgår på listen, og at det etiske kodeks, der er gældende på deres fagområde, efterleves. Derudover har terapeuterne på denne side accepteret at efterleve Cepdas Erklæring for integrationsterapeuter.

Du kan oprette en profil på siden ved at følge dette link

Hos Center for Psykedelisk Dannelse opfordrer vi ikke til, at folk eksperimenterer med psykedeliske substanser, men vi anerkender, at det alligevel foregår i et stigende omfang.

Vi betragter det derfor som vores kerneopgave at bidrage til skabelsen og udbredelsen af skadesreducerende sociale strukturer, der kan være med til at sikre, at sådan eksperimenteren foregår så sikkert og informeret, som det er muligt inden for den nuværende lovgivning.

Ikke-dømmende, informerede og etisk motiverede fagpersoner øger muligheden for, at flere kan få støtte til at skabe mening – og få yderligere gavn eller mindre frustration – ud af deres psykedeliske oplevelser. Derfor stiller vi denne side til rådighed for både de integrationsterapeuter, der arbejder i overensstemmelse med de ovenstående principper, og for de individer, som efterspørger integrationsterapi. 

Katarina Jensen

Katarina Jensen

Psykolog, cand.psych.aut
Jeg er uddannet psykolog (Cand.psych.) ved Københavns Universitet og har egen praksis på Amagerbrogade, København.

Læs Mere »

Marie-Louise Peterslund Triksys

Psykolog, cand.psych.aut
Jeg er psykolog uddannet i 2016, og så er jeg autoriseret af Psykolognævnet. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Netværk for Psykedelisk Terapi og Medicin, samt Psykedelisk Dannelse.

Læs Mere »

Dorte Vilsgaard

Psykolog, cand.psych.aut
Psykolog og godkendt specialist i psykotraumatologi. Der arbejdes derfor altid traumeinformeret og med teknikker som kombinerer krop og sind.

Læs Mere »
Kevin Mikkelsen

Kevin Mikkelsen

Reg. Psykoterapeut FaDP
Jeg er stifter af Center for Psykedelisk Dannelse og registreret psykoterapeut med egen praksis på Vesterbro i København og i naturen.

Læs Mere »

Shandahna Tina Rosgaard

Psykolog, cand.psych.aut
Jeg er uddannet psykolog og har mange års erfaring med terapi, dybere bevidsthedsarbejde, energiforståelse og selvudvikling. Jeg har studeret integrativ terapi ved Tobiasskolen og er uddannet cacao facilitator fra Keiths Cacao.

Læs Mere »