Karen Grue: Psykospirituelle kriser – Navigation i den psykedeliske transformationsproces

karengrue

Karen Grue har gennem sit liv samlet en masse erfaring omkring det psykedeliske felt, og hun kan med rette beskrives som  visdomsbærer – en af de få i Danmark. Karen var igennem Jungiansk læreanalyse i 80’erne. Herefter har hun fortsat udforskningen af terapien og det ubevidste, hvorfor hun sidenhen har taget mange andre uddannelser. Hun studerede bl.a. holotropisk åndedræt og transpersonlig psykologi hos Stanislav Grof. Fra 2002-2017 underviste hun på Wasiwaska centret i Brasilien, et center der faciliterer ayahuasca-oplevelser. Her bidrog hendes erfaring med det ubevidste, gennem bl.a. hendes Jungianske og transpersonlige baggrund, til integrationsarbejdet på centret.

👀 Følg Cepda på Facebook, Youtube og Instagram, del gerne vores posts 🙏 og hold øje med nyhedsbrevet for at blive opdateret på de næste frigørelser af videomateriale.

⭐️ Du kan blive en del af Cepda og støtte arbejdet hen mod en informeret og helhedsorienteret integration af psykedeliske substanser i det danske samfund her: