Konferenceformat

Hvad skal der ske?
Formatet for Psykedelisk Dannelse 2021 bliver en dynamisk blanding af korte og længere oplæg fra dygtige og erfarne mennesker fra det psykedeliske felt, kuraterede paneldialoger, udstillingsvindue for kunstnere i miljøet og musikalske indslag. Det er konferencens primære formål at mangfoldiggøre dialogen omkring psykedeliske substanser ved at dele faglig viden, stille spørgsmål, invitere til dialog, og danne rammer for netværk på tværs af fagligheder.. Derfor har vi inviteret en bred skare af repræsentanter fra forskningens verden, kulturområdet og psykiatrien til at diskutere alt fra medicinsk behandling, skadesreduktion og integration til narkotikapolitik, etik og spirituelle kriser.

Foruden en række oplæg, kunst og musik, vil konference byde på de fire paneldialoger: 
‘Psykedelika i fremtiden’
‘Erfaringer fra Undergrunden’
‘Rejsemusik’
‘Etik i det psykedeliske rum’

Hvad du kan forvente

  • Et program der gør dig klogere på den nyeste viden
  • Samtaler med aktører fra det psykedeliske miljø
  • At møde andre med interesse i psykedeliske substanser
  • Sociale aftenaktiviteter med musik og hygge
  • At nyde psykedelisk kunst

Hvem står bag?
Konferencen er arrangeret af Center for Psykedelisk Dannelse i samarbejde med Netværk for Psykedelisk Forskning og Psykedelisk Samfund, som fra hver deres udgangspunkt arbejder for at formidle kendskab og viden om det psykedeliske felt både internt i miljøet og udadtil i den brede befolkning.
Du kan læse mere om arrangørgruppen her: Arrangører

Hvor og hvornår?
Konferencen strækker sig over en weekend fra lørdag d. 23/10 til søndag d. 24/10 i København hos Kulturhuset Indre By. Foruden at sætte rammerne for en egentlig dannelse, vil vi også gerne samle det psykedeliske miljø i Danmark. 

Dørene åbner begge dage kl. 9:00.
Lørdag d. 23. forløber det faglige program sig fra 10:00-18:00. Dette følges op med et socialt program fra 19:00 til 22:00 hvor der kan socialiseres og nydes musik. 

Søndag d. 24. forløber det faglige program sig fra 10:00-17:30. 

Det vil være muligt at købe mad og drikke til rimelige priser på lokationen. 

Se programmet her: program