Nyhedsbrev oktober 2021

Kære medlemmer og andre interesserede.

Cepda vokser fortsat

I denne måned har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Cepdas nyeste medlemmer: Claus, Said, Anne Lise, Eva, Camilla, Katarina, Avilou, Benny, Troels, Marcus, Maria, Helene og Kamilla! Derudover sender vi en stor tak til alle jer andre, der bidrager til vores fælles mission og vision om en friere, mere forbundet og mere retfærdig verden.

Konferencen “Psykedelisk Dannelse 2021”

I weekenden løb konferencen af stablen og hvor var det overordentligt vellykket og lærerigt! Vi har fået fine tilbagemeldinger om at konferencen var “Danmarkshistorie”, “bevidsthedsudvidende”, “et skridt ind i en ny æra” og med følelsen af “fællesskab og respekt”. Det var to fulde dage spækket med spændende oplæg, dialoger, workshops og musik. Folk mødtes på tværs af fagligheder, alder og erfaring og konferencen skabte ramme for at udvide på perspektiver og netværk. Det kunne ikke have ladet sig gøre uden alle bidragsyderne, publikum og vores frivillige. Et kæmpe tak for det! Vi arbejder på at få offentliggjort videoer af alle oplæg og paneldialoger. Vi udsender et nyhedsbrev, så snart der er nyt på den front.

Konference-opsamlingsmøde d. 10. november kl. 19.45-20.45

Med konferencen vel overstået, arbejder vi nu på hvordan vi bedst faciliterer videre refleksion over konferencens indhold. Første skridt i denne forbindelse er en invitation til alle deltagere på konferencen til et opsamlingsmøde med arrangørgruppen. Flere af jer gav os konstruktiv feedback under konferencen og vi vil gerne tage både jeres og vores egne erfaringer med til næste konference i 2023. Kom derfor med til online-opsamlingsmøde – du finder link til mødet her. Hvis du deltog i konferencen, vil vi sætte stor pris på din feedback via dette spørgeskema.

Workshop d. 27. november i Aarhus “Facilitering af Delingscirkler”

Vi kan nu løfte sløret for den første workshop i Cepda; “Facilitering af Delingscirkler“. På workshoppen vil du lære, hvordan du kan strukturere og facilitere en delingscirkel, der skaber rum for, at mennesker kan dele deres erfaringer med bevidsthedsudvidende oplevelser med ligesindede. Du vil blive hjulpet til at reflektere over hvordan du skaber en tryg og sikker ramme, og ud fra dine helt unikke kompetencer og tilgang til ”at holde rum” for andre. Det kræver derfor ikke at du har terapeutisk erfaring eller at du har afholdt cirkler tidligere, men blot at du er nysgerrig på dette og mærker dig kaldet til det.

Du vil efter workshoppen have mulighed for at ansøge om at blive honoreret for at facilitere delingscirkler rundt om i landet gennem Cepda. Den 4-timer lange workshop afholdes af vores samarbejdspartner, erfarne Avilou Sephoura Eveliina Søby. Avilou er uddannet Spirituel, Integrativ, Krops- og Psykoterapeut, socialrågiver og yogalærer. Prisen for hele workshoppen er 300 kr. for medlemmer og 600 kr. for ikke-medlemmer – du kan sikre dig din billet her. Workshoppen foregår i Hjerterums skønne lokaler i Aarhus. Der er begrænset antal pladser til workshoppen. Der vil også blive afholdt en workshop i “Facilitering af Delingscirkler” i København i januar. Afvent næste nyhedsbrev for endelig dato.

Gratis foredrag med filosof Chris Letheby for Cepda-medlemmer

Vores finske samarbejdspartnere, Association for Psychedelic Education & Culture, har i november arrangeret et webinar som Cepda-medlemmer har fri adgang til. Webinaret er af filosof Chris Letheby “Philosophy of psychedelics and the comforting delusion objection” afholdes d. 6. november kl. 11 og du kan læse mere om webinaret her. Medlemmer af Cepda har fået tilsendt et link til gratis registrering i Cepdas Facebook-gruppe. Er du medlem af Cepda, men endnu ikke en del af Facebook-gruppen, kan du blive det her.

“På Repeat”

Månedens anbefaling at putte i ørene eller på anlægget, er af kunstneren Dan Gibson. Vi trykker repeat, derfor får du linket til Spotify her. Hvad synes du, at vi skal anbefale i næste måned? Skriv til os på mail eller skriv en kommentar på instagram eller Facebook.

Og lidt til den læselystne..

  I denne måned anbefaler Mie fra bestyrelsen denne artikel af cand.med og Master of Bioethics Riccardo Miceli McMillan. Riccardo anvender fænomenologiske traditioner til at udforske bioetiske aspekter af psykedelisk-assisteret psykoterapi. Artiklen omhandler globale bioetiske udfordringer i forbindelse med medikalisering af psykedelika.

Specialpris på medlemskab i Cepda for resten af året!

Er du endnu ikke medlem af Cepda? Lige nu betaler du ved indmeldelse kun for det resterende år. Det betyder at du som studerende kan blive medlem for så lidt som 60 kr, alment medlem for 100 kr, og som professionel for kun 150 kr. Du kan blive medlem af fællesskabet og støtte vores arbejde her – du kan også melde dig som frivillig her. Har du gode engelskkundskaber, kan du blive en del af vores lønnede hold af oversættere. Vi leder derudover især efter personer, som kunne have lyst til at hjælpe Cepda med håndtering af vores SoMe-profiler.

Kontakt os på kontakt@psykedeliskdannelse.dk.

De bedste hilsner

Bestyrelsen Center for Psykedelisk Dannelse