Open Call – nyt magasin om psykedelisk dannelse

Nyt magasin om psykedelisk dannelse cover billede

Vi er glade for at meddele at Cepda igangsætter et nyt projekt, der har til hensigt at skabe et fysisk magasin dedikeret til psykedelisk dannelse, og den myriade af personlige, videnskabelige og akademiske perspektiver der pibler frem i dagens lys under den psykedeliske genopblomstring. Vi vil derfor rigtig gerne høre hvad I har på hjerte af vigtige, kritiske, smukke og udfordrende perspektiver hvad angår psykedeliske praksisser, refleksioner, eller oplevelser.

I dette Open Call tager vi imod udkast til ideer, og andre henvendelser hvad angår dansk -og engelsk sprogede bidrag, samt, kunstneriske og visuelle bidrag. Forsøg gerne at specificere din idé så grundigt som muligt. De færdige bidrag til magasinet skal have en længde på 1- 4 sider. Vi accepterer ikke bidrag hvis primære formål er at promovere egne indtægtsgivende interesser hvad angår ulovligt salg af psykedelika, psykedelisk assisteret terapi eller lignende.
Deadline for henvendelser er d. 10/3 og kan sendes til magasin@cepda.dk. Du vil blive kontaktet senest d. 17/3, hvis vi vælger at behandle dit bidrag, hvorefter vi vil være i løbende kommunikation vedrørende udvikling af tekst/bidrag, og redigering.

Bidragsydere vil modtage et gratis magasin eksemplar ved udgivelsen til sommer samt en invitation til arrangementet i forbindelse med lanceringen af magasinet.
Vi glæder os til at høre fra jer, og til at skabe en ny samlende platform for vidensdeling og nye forbindelser inden for det psykedeliske fællesskab.