Kevin Mikkelsen, BA

Jeg har en bachelorgrad i Kulturstudier og Socialpsykologi fra Roskilde Universitet og jeg er uddannet naturterapeut fra Human Education Group, hvor jeg også er på fjerde og sidste år af min psykoterapeutuddannelse. 

I starten af 2021 begyndte jeg at tage de første spadestik til det socialøkonomiske kooperativ Center for Psykedelisk Dannelse ApS, med det mål at skabe fællesskab baseret på kritisk og empatisk dialog og uddannelse omkring psykedelika i Danmark.

Mit hjerte brænder for et aktivt medborgerskab – at udforske og fremme løsninger på nogle af de udfordringer vi som samfund står overfor. Jeg har derfor også oparbejdet mange års erfaring med både at studere og engagere mig i sociale bevægelser, et engagement der naturligt har ledt mig til at beskæftige mig med især de sociale, politiske og kulturelle tematikker relateret til psykedeliske substanser. Det optager mig mig meget, hvordan vi kan etablere socialt og økonomisk bæredygtige virksomheder baseret på idéer om cirkulær/regenerativ økonomi, decentralisering, flade strukturer og brugerinddragelse, fordi jeg er overbevist om at det er vejen til et spirende samfund og liv mere generelt. 

For mig er psykedelisk dannelse en vedvarende proces, hvor jeg kontinuerligt søger at øge min forståelse for muligheder og udfordringer omkring psykedelika for både mig selv og samfundet generelt.