Nyhedsbrev maj 2022

Kære medlemmer og andre interesserede

Først vil vi lige benytte lejligheden til at sige velkommen i fællesskabet til de nye medlemmer, som er kommet til siden sidste nyhedsbrev. Mange tak at støtte arbejde for at sprede saglig og nuanceret information om psykedelika 😀

Og nu vil vi så invitere dig til at læse lidt om hvad der er sket hos Cepda den seneste måned, og hvad du kan se frem til i løbet den næste!

En beretning fra Nordic Psychedelic Science Conference

D. 18.-19. april blev der afholdt Nordic Psychedelic Science Conference i Oslo hvor Cepda deltog. Stifter Kevin Mikkelsen har skrevet en artikel om hans oplevelser på konferencen, som du kan læse her.

Og hvis man var i tvivl om hvorvidt der stadig er gang i den psykedeliske rumraket, så har der også været fire andre store konferencer i april og maj:

Læs sjove og informative psykedeliske biografier på dansk

Hos Cepda har vi offentliggjort et persongalleri med portrætter af en række af de psykedeliske pionerer. Der vil løbende blive tilføjet nye portrætter, men der er allerede en del give sig i kast med! Denne måned har vi tilføjet Leo Zeff, Ralph Metzner og Huston Smith. Vi håber i vil finde noget inspiration eller en sjov historie deri. Skulle du have lyst til at tilføje eller selv skrive et portræt, er du meget velkommen til at tage kontakt.

Cepda har haft fødselsdag og fejret det med teambuilding-tur i skoven!

D. 27. maj var det et år siden Cepda blev stiftet. Vi kigger tilbage på et år fyldt med inspirerende møder og aktiviteter. Hvis du læser det her nyhedsbrev, er du nok bekendt hermed, så vi vil lade dig slippe for en længere redegørelse for det her 😉

Vi fejrede fødselsdagen ved at tage på teambuilding-tur for os der ligger tid og energi i Cepda. Vi tog til Gammel Rye hvor vi delte mad og bål, spillede spil, lavede naturterapeutiske aktiviteter og overnattede i telt. Det er et privilegie at få lov at arbejde med så engagerede og varme mennesker! Og selvfølgelig skulle vi have et kagemenneske!

Gratis webinar med antropolog Nicolas Langlitz

 2. juni kl.18 har vores finske samarbejdspartnere arrangeret et højst interessant webinar med den anerkendte antropolog Nicolas Langlitz som bl.a. har skrevet den prominente bog Neuropsychedelia. Du kan læse mere om webinaret her. Det er gratis at deltage for medlemmer af Cepda, du skal dog købe en billet. Rabatkoden der skal anvendes kan findes i vores facebookgruppe.

Lidt til øregangen som vi bevæger os ind i sommeren 

Det er ikke mange bands der nærmer sig The Beatles når det kommer til deres psykedeliske kultstatus. Med numre som Lucy in the Sky with Diamonds og støttesangen til Timothy Leary ‘Come Together’, har de formået at snige syrerim og rytmer ind i øregangene på selv de mest usyrede personer. I denne ombæring bliver det dog, i trit med årstiden, en anbefaling af ‘Here Comes The Sun’, som nu også sagtens kan gå for at være lidt syret.

Har du lyst til at støtte vores arbejde og blive en del af et visionært fællesskab?

Og er du endnu ikke medlem af Cepda? Så kan du blive det her – du kan også melde dig som frivillig her.

Varme sommerhilsner Bestyrelsen i Center for Psykedelisk Dannelse