Nyhedsbrev september 2021

Kære medlemmer og andre interesserede

Gode nyheder fra Center for Psykedelisk Dannelse!

Cepda vokser!

 …og det kan vi takke alle de mange der involverer sig og støtter vores fælles vision om en friere, mere forbundet og mere retfærdig verden. Det er dig som medlem eller frivillig, vores sparringspartnere, samarbejdspartnere og rådgivere. En stor tak til alle jer og en hjertevarm velkomst til Cepdas nyeste medlemmer; Caroline, Lisa, Joakim, Ann Sofie, Claus og Tobias!

Derudover har vi etableret nye alliancer med Chacruna Instituttet og den finske Forening for Psykedelisk Uddannelse og Kultur. Dette giver vores medlemmer mulighed for at deltage i deres arrangementer gratis eller til nedsat pris.

… og så er vi nu officielt registreret som socialøkonomisk virksomhed! Baggrunden for denne beslutning har Cepda-stifter, Kevin Mikkelsen skrevet lidt om her.

 

Konferencen ‘Psykedelisk Dannelse 2021’ Vi er for alvor begyndt at se frem til konferencen! Der er kun en måned til det går løs og talere, paneldeltagere, frivillige og konferencens planlægningsgruppe arbejder på højtryk for at skabe rammen om Danmarks første konference om Psykedelisk Dannelse. Du kan læse mere om konferencen her, se det fulde program her og modtage en rabatkupon til en værdi à 200 kr. ved indmeldelse i Cepda. Der er desuden halv pris på medlemskab i Cepda for resten af 2021.

Det først-til-mølle princippet der gælder, så skynd dig at få sikret dig din billet til denne visionære begivenhed!

Livestreaming af INSIGHT Konferencen i Aarhus

INSIGHT konferencen i Berlin livestreamede vi lørdag d. 11. september i Hjerterums skønne lokaler i Aarhus. De fremmødte fik introduceret sig for hinanden og diskuteret og reflekteret sammen over flere af konferencens pointer, oplæg og debatter. Eksempelvis fandt vi oplægget “Dissolving Egoic Identity To Sense Connection: multi‐person VR can elicit peak experiences comparable to psychedelics” af Dr. David Glowacki, interessant, da det tilbyder en ikke-farmakologisk psykedelisk oplevelse, der potentielt ville kunne bruges i terapi som en billigere løsning til MDMA-terapi, der koster op mod 30.000$. Efter livestreaming gik de fremmødte videre på en bar og socialiserede og netværkede videre. Vi har allerede planer om nu at holde et lign. arrangement til næste år. Indtil da, ser vi meget frem til vores egen konference i næste måned!

Workshop og andre aktiviteter i Cepda

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at fastlægge de sidste detaljer omkring den første workshop i Cepda. Som medlem får du naturligvis en fordelagtig pris på workshops og andre aktiviteter – så hold øje med næste nyhedsbrev og følg med på hjemmeside og SoMe.

I Cepda vil vi over det næste stykke tid fokusere på at etablere flere samarbejdsaftaler, både internationalt og nationalt, for at styrke adgang til netværk og faglig udvikling for vores medlemmer. Vi ser frem til at skaffe endnu flere fordele for vores medlemmer og frivillige og til at kunne offentliggøre vores næste samarbejdspartnere. 

‘På Repeat’

Månedens anbefaling at putte i ørene eller på anlægget, er i musikalbummet ‘Possible’ fra East Forest (2021). Vi trykker repeat, derfor får du linket til Spotify her.

Hvad synes du at vi skal anbefale i næste måned? Skriv til os på mail eller skriv en kommentar på instagram eller Facebook.

Lidt bevidsthedsudvidende læsning til en regnfuld efterårsaften

Den seneste måned har vi især bidt mærke i disse tre skriv:  Antropolog Tehseen Noorani har delt nogle kritiske tanker i hans tekst ‘Digital Psychedelia’. Han tegner linjerne og reflekterer over dystopiske og utopiske forestillinger om en psykedelisk fremtid drevet af digitale løsninger.  Terapeut Will Hall tager i dette essay fat i bekymringer vedrørende de øgede risici for terapeutisk misbrug i psykedelika-assisteret terapi.  Sidst har Shayla Love endnu engang skrevet en vigtig artikel til Vice om den boomende psykedeliske industri og gnidningerne mellem kapitalinteresser og græsrodsmiljøet.

Bliv en del af fællesskabet!

Er du endnu ikke medlem af Cepda? Så kan du blive det her – du kan også melde dig som frivillig her.

Har du gode engelskkundskaber, kan du blive en del af vores lønnede hold af oversættere. Vi leder derudover især efter personer som kunne have lyst til at hjælpe Cepda med håndtering af vores SoMe-profiler.

Kontakt os på kontakt@psykedeliskdannelse.dk.

De bedste hilsner Bestyrelsen Center for Psykedelisk Dannelse