Tips til Trips

Screenshot from 2023-12-30 23-52-28

Ønsker du at støtte Cepdas videre arbejde for at udbrede saglig og nuanceret information om psykedelika, kan du blive medlem her og/eller købe et eksemplar (eller flere) af Tips til Trips hæftet her

Du kan også mobilepay en donation til 398930 markeret med teksten ‘Tips til Trips’. 

Forskning indikerer, at psykedelika kan bidrage positivt til en række områder i folks liv, når oplevelsen finder sted og bearbejdes i kliniske og/eller terapeutiske omgivelser eller i lokale fællesskabsbaserede strukturer, som man ser hos nogle oprindelige folk. Mange vælger dog at indtage dem uden for professionelt strukturerede omgivelser eller lokale sociale fællesskaber, og også her kan man gøre meget for at sikre sig selv de bedst mulige omstændigheder for en god oplevelse. I dette hæfte kan du finde vores bud på de mest centrale råd for sikkerhed ved brug af psykedeliske substanser.

Center for Psykedelisk Dannelse (Cepda) opfordrer ikke til ulovligt stofbrug, men vi anerkender, at det finder sted. Forbuddet mod substanser har ikke stoppet brugen, og vi vurderer, at brugen af psykedeliske stoffer vil blive mere og mere udbredt i takt med, at flere og flere forskere, virksomheder og medier interesserer sig for dem. 

I denne situation vurderer vi, at det bedste valg for at mindske risikoen for skadevirkninger er at gøre information om sikkerhed så bredt tilgængeligt som muligt. 

Dette hæfte har gennemgået et tværfagligt review af eksperter og fagpersoner på området.